responsive slider by cssSlider.com v2.1

Optiek Tilburg

Optiek Tilburg heeft een grote collectie modieuze brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Wij staan voor vakmanschap, service en kwaliteit.Bij Optiek Tilburg nemen wij graag de tijd voor u. Bij binnenkomst in onze winkel wordt u welkom geheten door ons deskundige personeel. Met een kopje thee of koffie bespreken wij wat uw wensen zijn. Het maakt niet uit hoe jong of oud u bent, bij ons kunt u altijd slagen. Niet alleen onze service en vakmanschap zijn van het hoogste niveau, ook de producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen. Wij verkopen dan ook alleen monturen, glazen en contactlenzen van hoge kwaliteit. Dus wij kunnen iedere klant echt goed advies op maat geven; of u nu voor het eerst een bril gaat dragen of al toe bent aan een nieuwe bril. Maar ook als u bijvoorbeeld graag lenzen wilt gaan dragen, kunnen wij u adviseren welke lenzen voor u het meest geschikt zijn. Onze contactlensspecialist heeft een schat aan ervaring waardoor wij kunnen zorgen dat u veilig en zonder zorgen lenzen kunt dragen. U kunt ons makkelijk bereiken, wij bevinden ons op de Besterdring 151 a en u kunt bij ons voor de deur parkeren.
U bent altijd welkom. Voor een gratis oogmeting, een deskundig advies of een verse kopje koffie. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, kom dan eens langs! Het team van Optiek Tilburg staat vijf dagen per week voor u klaar.
U bent van harte welkom in onze winkel op de Besterdring 151 a in Tilburg.

Brillen

Optiek Tilburg staat voor kwaliteit. Dit komt bij onze brillen in uiting door mooie en moderne monturen te leveren van de beste merken. Daarnaast zullen onze professionele medewerkers u uitgebreid adviseren bij de keuze voor uw bril. Op deze manier bent u verzekerd van een goed passend montuur die in combinatie met glazen van topmerken zoals HOC en Seiko zullen zorgen dat u meer dan tevreden bent over uw nieuwe bril. In onze grote brillen collectie vindt u topmerken als Ray-Ban, D&G, Davidoff, Jaguar, Joop, Moschino, Missoni, Bikkembergs, Replay, United Colors of Benetton, William Morris, look, Vingino en andere merken.
U bent van harte welkom in onze winkel op de Besterdring 151 a in Tilburg.

Zonnebrillen

Bij een zonnebril is de bescherming die de bril biedt allerbelangrijkst. Om deze reden vindt u bij Optiek Tilburg alleen maar zonnebrillen van de hoogste kwaliteit. Niet alleen goed zicht is belangrijk, er goed uit zien is minstens zo belangrijk. Daarom hebben wij altijd een ruime collectie zonnebrillen in huis. Wat dacht u van topmerken als Ray-Ban, Serengeti, Bikkembergs , Moschino, Michael Kors, Replay en andere.Laat u verassen door onze grote zonnebrillen collectie.
U bent van harte welkom in onze winkel op de Besterdring 151 a i Tilburg.

Lenzen

Optiek Tilburg is zowel uw opticien voor harde als voor zachte contactlenzen. Of het nu gaat om dag lenzen, week lenzen, maand lenzen of bijvoorbeeld multifocale lenzen wij leveren het! En uiteraard met professionele oogzorg die u van ons mag verwachten. Ook onze contactlenzen zijn van topmerken.
U bent van harte welkome in onze winkel op de Besterdring 151 a in Tilburg.

Glazen

Een goede bril is pas af met een paar perfect aangepaste glazen. Wij maken u graag wegwijs in het enorme aanbod merken, types, materialen, enz … Als onafhankelijke opticiens kunnen wij uit het ruimste aanbod de meest geschikte glazen voorstellen, u zult bovendien versteld staan van de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Montagegegevens worden steeds digitaal opgemeten en alle glazen worden vervolgens gemonteerd in eigen atelier.

Optiek Tilburg is officieel dealer van alle grote glasmerken (Essilor, Zeiss, Rodenstock, Seiko, …) maar onze belangrijkste en geprefereerde glasfabrikant is reeds jaren HOC. HOC biedt een ruim gamma aan brillenglazen voor elke visuele behoefte, en door gebruik te maken van hun uitstekende en duurzame coatings (anti-reflectie en kraswerend) kunnen wij de beste garanties bieden op een langdurig comfort.

Enkelvoudige glazen

Als we spreken over enkelvoudige glazen betekent dit niet dat het over eenvoudige glazen gaat. Ook wie enkel een enkelvoudige correctie nodig heeft (om ver te kijken of enkel om te lezen) verdient niets minder dan de beste kwaliteit. In vele gevallen kunnen we echter onze gading vinden in het uitgebreid gamma voorraadglazen dat onze fabrikanten aanbieden, zodat wij tegenwoordig ook “full-option” glazen kunnen aanbieden tegen ongekend scherpe prijzen.

Multifocale glazen

De tijd dat leesproblemen slechts konden opgelost worden door vergaande compromissen in comfort ligt gelukkig reeds lang achter ons. De nieuwste generaties in gepersonaliseerde multifocale brillenglazen bieden de drager een scherp zicht op elke afstand, gekoppeld aan een ongekend comfort. Hoewel deze glazen over het algemeen wel een stuk duurder zijn dan enkelvoudige glazen, is ook dit gamma zeer uitgebreid, en bieden wij oplossingen aan in elke prijsklasse..

Ontspiegeling / coatings

Vrijwel elk glas dat vandaag de dag de deur uitgaat is voorzien van een anti-reflectie en kraswerende behandeling. Wijzelf zijn zodanig overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van deze moderne coatings dat wij 2 jaar (en in sommige gevallen zelfs 3 jaar) garantie bieden. Al onze ontspiegelingen zijn bovendien voorzien van een vuil- en vetwerende antistatische laag die er voor zorgt dat vuile glazen en veelvuldig poetsen tot het verleden horen.

Materialen

Zware en dikke brillenglazen zijn gelukkig verleden tijd. Voor elke sterkte bestaat er tegenwoordig een mooie, comfortabele en betaalbare oplossing. Sinds de perfectionering van de kraswerende coatings werken wij nagenoeg steeds met organische (kunststof) brillenglazen, maar ook voor fervente voorstanders van minerale (glas) brillenglazen bestaan er nog tal van mogelijkheden.

Zonnebrillen op sterkte

Elk jaar, van april tot en met augustus, bieden wij een promotie aan op onze zonneglazen op sterkte. Enkelvoudig of multifocaal, eenvoudig gekleurd, dégradé of gepolariseerd. Alles is mogelijk, en steeds tegen uitzonderlijk gunstige prijzen.

Kinderbrillen

Brillenglazen voor kinderen of tieners onder de 18 jaar worden terugbetaald door de mutualiteit. Tenzij er speciale eisen zijn (bijvoorbeeld gekleurde of verkleurende glazen) kunnen wij vrijwel altijd tegen terugbetalingstarief werken.

Oogmeting

Het is verstandig om regelmatig uw ogen te laten controleren. Onze professionele medewerkers nemen ruim de tijd voor de oogmeting. Immers is deze meting heel belangrijk om u van het beste zicht te kunnen garanderen. Omdat wij het bij Optiek Tilburg heel belangrijk vinden dat sterkte van uw ogen regelmatig wordt gemeten, is dit een GRATIS service.
U bent van harte welkom in onze winkel op de Besterdring 151 a in Tilburg.

Zorgverzekering

Ook dit jaar betalen de zorgverzekeraars mee aan uw bril. Als u aanvullend verzekerd bent hebt u waarschijnlijk recht op een brillenvergoeding. Optiek Tilburg kan dat ook direct voor u regelen en verrekenen met uw aankoop. Wel zo handig! Kom gerust eens langs en vraag maar de voorwaarden. Op dit moment werken volgende zorgverzekeraars mee:
De Amersfoortse, Anderzorg, Aevitae ASR, Aevitae Avero, Aevitae Goudse, Aevitae VGZ, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Friesland, Delta Loyd, Eno-Salland, FBTO, IAK ASR, IAK Avero, IAK VGZ, Interpolis, IZA, IZA Cura, IZA-Gemeenten (VNG), IZZ, Kiemer, Menzis, Nedasco Avero, Nedasco Besured, Nedasco VGZ, Ohra, ONVZ, OZF Achmea, Plus, PNO, PRO Life, Stad Holland, Turien-Achmea, Turien – VGZ, UMC, Univé, Univé SZVK, VGZ, VvAA, Zekur, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, Zorgzaam

Contact

Adres

Besterdring 151A
5014 HK Tilburg - Nederland
Tel 013 737 00 98
info@optiektilburg.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 18:00
Donderdag: 09:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag: Gesloten
Wegbeschrijving